دریافت{پاورپوینت (اسلاید) بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی)}
این فایل درباره ی پاورپوینت (اسلاید) بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی) می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
دید کلی :
پاورپوینت بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات فایل: 23 اسلاید
دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی
فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش
1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.
2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
توضیحات کامل :
پاورپوینت بررسی نحوه نگهداری مواد غذايی (روشهای نگهداری مواد غذایی) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه
اگرچه نگهداری مواد غذایی یک دانش روز است و روش های علمی متعددی برای حفظ کیفیت و سلامت غذا وجود دارد که در تمام دنیا هم مورد استفاده قرار می گیرد، اما این یک امر مسلم است كه مصرف غذای تازه، سالم تر از مصرف غذایی است که مدت ها قبل تهیه شده و در یخچال یا فریزر نگهداری شده است.
به دلیل تحولاتی که در سالهای اخیر در نحوه زندگی رخ داده(تحولاتی نظیر حضور فعال تر زنان در مشاغل اجتماعی)، به هرحال نمی توان گفت که همچنان تهیه غذای تازه کار آسانی است. اما با توجه به تمهیداتی که متخصصين تغذيه و صنايع غذايي در نظر گرفته اند، می توان پذیرفت که در این شرایط نیز می شود از غذایی با کیفیت بالا استفاده کرد. "نگهداری غذا موجب بروز بیماری نمی شود؛ بلکه مشکل، زمانی به وجود می آید که رعایت اصول علمی نگهداری غذا(چه صنعتی، چه خانگی) نادیده گرفته شود.”
در بحث نگهداري غذا اولين نكته اي كه بايد به آن دقت شود، تفاوت حساسيت گروه هاي مختلف غذايي در برابر آلودگي است.
گوشت و لبنيات و مخصوصاً گوشت سفيد به شدت در معرض فساد و مسموميت غذايي هستند. ميوه نيز در صورتي كه بطور نامناسبي در يخچال نگهداري شود، احتمال فسادشان افزايش پيدا مي كند. بنابراين بايد با استفاده از كيسه هاي شفاف مخصوص داخل يخچال آن ها را نگهداري كرد.
عواملي كه موجب تجزيه و تخريب و سرانجام فساد مواد غذايي مي گردند، عبارتند از:
عوامل بيولوژيك شامل باكتري ها، قارچ ها، انگل ها و ...
عوامل فيزيكي مانند سرما، گرما، رطوبت محيط، اشعه (سرماي زياد باعث تخريب بافت غذا مي گردد.)
عوامل شيميايي مانند آغشته شدن مواد غذايي به سموم و حشره كش ها و استفاده از ظروف نامناسب جهت تهيه غذا مانند ظروف مسي
عوامل مكانيكي (مانند ضربه، فشار، ساييدگي و ...)
روش نگهداري مواد غذايي
استفاده از سرما (مانند نگهداري مواد غذاي در سردخانه، يخچال، فريزر)
استفاده از حرارت زياد (مانند پاستوريزه كردن و استرليزه كردن)
خشك كردن (ميوه جات و سبزيجات را با خشك كردن مي توان براي مدت طولاني نگهداري كرد.)
استفاده از نمك، سركه، ادويه، شربت قند نيز براي نگهداري مواد غذايي موثر است
كنسرو كردن و دود دادن نيز در نگهداري مواد غذايي موثر است.
سه اصل در نگهداري مواد غذايي
اصل اول: شستن
? شستن مرتب و ماهانه يخچال و تنظيم دماي آن در محدوده 2 تا 6 درجه سانتي گراد (بطور متوسط 4درجه سانتي گراد) براي كاهش آلودگي يخچال توصيه ميشود.
? براي اينكه ميكروب هاي حاصل از ميوه و سبزي در محيط يخچال پخش نشوند، بايد پس از شستن و خشك شدن كامل، آن ها را در يخچال قرار داد.
? هر ماده غذايي قبل از قرارگيري در يخچال بايد شسته شود و تنها استثناي اين توصيه، تخم مرغ است كه شستن آن به از بين رفتن پوشش محافظ پوسته اش منجر ميشود.
? در رابطه با لبنياتي چون پنير حتما بايد انواع فله هاي پنير را در آب و نمك قرار داد، ولي پنيرهاي تخميري نيازي به اين مراقبت ندارند.
? اگر غذايي از مواد خام فريزري تهيه شده، بايد در همان وعده مصرف شود و غذاي حاصل از اين مواد نبايد مجدداً در فريزر يا يخچال نگهداري شوند، زيرا فريزر باعث كريستاله شدن آب داخل مواد غذايي مي شود چون كريستال ها نسبت به آب در حالت مايع، فضاي بيشتري را اشغال مي كنند، برهمين اساس اين كريستال ها باعث انفجار ديواره سلولي مي شوند. حال اگر غذاي حاصل از اين مواد مجدداً داخل يخچال قرار گيرند، هضم و جذب غذاي اخير بسيار مشكل خواهد بود.
فهرست مطالب:
مقدمه
عواملي كه موجب تجزيه و تخريب و سرانجام فساد مواد غذايي مي گردند، عبارتند از:
روش نگهداري مواد غذايي
سه اصل در نگهداري مواد غذايي
اصل اول:
اصل دوم:
اصل سوم:
روش نگهداري گوشت و آبزيان
نكاتي در مورد نگهداري از گوشت در خانه:
روش هاي تشخيص ماهي تازه و فاسد
مدت زمان نگهداري ماهي و ميگو
چند نكته در مورد ماهي
زمان نگهداري فرآورده هاي خام گوشتي
چند نكته در مورد بازكردن يخ گوشت هاي فريز شده
دریافت{مبانی و پیشینه نظری پژوهش اعتیاد و مصرف مواد مخدر}
- مبانی و پیشینه نظری پژوهش اعتیاد و مصرف مواد مخدر
- تعاریف اعتیاد اعتیاد یک اصطلاح عامیانه وغیرعلمی و به معنای وابستگی بیمارگونه به مصرف یک یا چند نوع ماده مخدر است که سبب بروز رفتارهای موادجویانه شده و در صورت عدم مصرف مواد مورد نظر ، علایم محرومیت در فرد معتاد بروزمی کند . منظوراز مواد ، یک ماده شیم
دریافت{تحقیق در مورد سو مصرف مواد مخدر}
- تحقیق,سوی مصرف مواد مخدر
- چکیده: خلاصه و چکیده ی مطالب این تحقیق شامل تعریف اعتیادو علائم آن –اینکه سوء مصرف چه موادی درایران رواج پیدا کرده است؟نشانه های رفتاری و جسمانی انواع مواد مخدر –عارضه ی خانوادگی /اجتماعی /شغلی و..... مصرف مواد مخدر – عارضه های مصرف
دریافت{پاورپوینت حسابداری مواد و قیمت تمام شده آن}
- حسابداری مواد و بهای تمام شده, پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده, دانلود رایگان پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده, دانلود پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده, دانلود پاورپوینت در مورد حسابداری مواد و بهای تمام شده, تحقیق حسابداری مواد,,,
- دانلود پاورپوینت با موضوع حسابداری مواد و قیمت تمام شده آن، در قالب ppt و در 81 اسلاید قابل ویرایش. بخشی از پاورپوینت : حسابداری مواد و بهای تمام شده آن هدف کلی فصل: آشنایی با روند کنترل ورود (خرید )و خروج (مصرف) مواد و چگونگی تاثیر آن بر بهای تمام ش
دریافت{پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی}
- مواد غذایی ,نگهداری مواد غذایی,روش نگهداری گوشت و آبزیان,مدت زمان نگهداری ماهی و میگو
- مقدمه اگرچه نگهداری مواد غذایی یک دانش روز است و روش های علمی متعددی برای حفظ کیفیت و سلامت غذا وجود داردکه در تمام دنیا هم مورد استفاده قرار می گیرد، اما این یک امر مسلم است كه مصرف غذای تازه، سالم تر از مصرفغذایی است که مدت ها قبل تهیه شده و در یخچ
دریافت{بررسی رابطه استراتژی رقابتی، ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی}
- : ساختار , استراتژی رقابتی , عملکرد سازمانی, تئوری مبتنی بر منابع,پایان نامه بررسی رابطه استراتژی رقابتی, ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی,پروژه بررسی رابطه استراتژی رقابتی, ساختار سازمانی و عملکرد شرکت های صنعت مواد غذایی
- تحقیق حاضر با عنوان از سری تحقیق های رشته مدیریت میباشد. این تحقیق در 216صفحه با فرمت Word (قابل ویرایش) در مقطع کارشناسی ارشد نگارش شده است و همچنین این تحقیق آماده چاپ و پرینت جهت استفاده دانشجویان می باشد. =========================================
دریافت{پاورپوینت مواد اطراف ما (1) علوم سوم ابتدایی}
- پاورپوینت مواد اطراف ما (1) علوم سوم دبستان , دانلود پاورپوینت سوم ابتدایی با موضوع مواد اطراف ما (1) علوم , پاورپوینت کلاس سوم در مورد مواد اطراف ما (1) علوم , پاورپوینت کلاس سوم ابتدایی , پاورپوینت پایه سوم دبستان مواد اطراف ما (1) علوم , دانلود پا,,,
- دانلود پاورپوینت پایه سوم دبستان با موضوع مواد اطراف ما (1) علوم ، در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش. مناسب برای معلمان، دانش آموزان و اولیاء گرامی جهت آموزش و یادگیری. بخشی از متن این پاورپوینت : به اطراف خود نگاه کنید مواد به چه حالت هایی وجو
دریافت{پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی}
- پروژه کارافرینی فروشگاه مواد غذایی ,طرح توجیهی فروشگاه مواد غذایی ,کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی ,دانلود پروژه فروشگاه مواد غذایی ,دانلود کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی ,طرح توجیه فنی فروشگاه مواد غذایی ,توجیه اقتصادی فروشگاه مواد غذایی ,فروشگاه مواد غذایی ,فروشگاه, مواد غذایی
- در 13 صفحه ورد قابل ویرایش مقدمه .......................................................... 1 توضیح پروزه ...................................................... 2 امکان سنجی .................................................... 3 اخذ مجوز و مسائل قانو
دریافت{دستورالعمل اندازه گیری عوامل فیزیکو شیمیایی و مواد شیمیایی معدنی سمی در آب آشامیدنی}
- اندازه گیری عوامل فیزیکو شیمیایی , مواد شیمیایی معدنی , ویژگیهای فیزیکی
- اين فايل حاوي دستورالعمل و روش های اندازه گیری عوامل فیزیکو شیمیایی و مواد شیمیایی معدنی سمی در آب آشامیدنی مي باشد که به صورت فرمت PDF در 74 صفحه در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است، در صورت تمايل مي توانيد اين محصول را از فروشگاه خريداري و دانلود ن
دریافت{تحقیق تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی}
- تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی,آنزیم,تغییرات شیمیایی,منجمد,یخ زده
- تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی انجماد كردن، یكی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میكروب ها در مواد غذایی نمی شود، بلكه سبب كند شدن عمل میكروارگانیسم ها شده و با كند كردن تغییرات شیمیایی كه بر كیفیت غذا
دریافت{دفع مواد زائد خطرناك مايع}
- دفع مواد زائد,دفع مواد زاید,دفع مواد خطرناک مایع
- این متن شامل 232 صفحه می باشد يكي از مباحث جدي و عمدة دانش و تكنولوژي محيط زيست ميباشد. و اين دفع ميبايست بر شالودة قوانين و راهكارهاي مهندسي و استانداردهاي دقيق و روشن مبتني باشد. از اين رو قبل از دفع اين مواد بررسي رو شماي مختلف دفع با توجه به شراي
دریافت{دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلالات وابستگی فرد به مواد مخدر}
- مبانی نظری وابستگی افراد به مواد مخدر,ادبیات نظری اختلالات وابسته به مواد مخدر,دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلالات وابستگی فرد به مواد مخدر,مبانی نظری وابستگی به مواد مخدر,پیشینه پژوهش اختلالات اعتیاد,اعتیاد,مقاله وابستگی به مواد مخدر,حش
- دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلالات وابستگی فرد به مواد مخدر line-height:115%;font-family:2 Baran;mso-ascii-font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-hansi-font-family:Calibri;color:black; mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-lang
دریافت{پاورپوینت مواد غذايی مورد ضرورت برای تاک ها}
- پاورپوینت مواد غذايی مورد ضرورت برای تاکها,اهمیت فاسفورس,اهمیت عناصر کوچک مغذی ,تطبیق کود کیمیاوی مگنیزیم دار ,تطبیق کود کیمیاوی ,اهمیت نایتروجن,اعضای تاکها,تولید یک تن انگور
- مشخصات فایل: عنوان: مواد غذايی مورد ضرورت برای تاک هاقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 37 فهرست مطالب: مواد مغذی مورد ضرورتاهمیت نایتروجن(N )اهمیت پتاسیم (K)اهمیت کلسیم (Ca)اهمیت مگنیزیم (Mg)اهمیت فاسفورس (P)اهمیت عناصر کوچک مغذی فیصدی توزیع عناصر بس
دریافت{پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات}
- پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات,عناصر غذایی و تغذیه باغات
- در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx مقدمه شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضرور
دریافت{پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی (به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال)}
- پروژه کارافرینی بسته بندی مواد غذایی(به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال),طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی(به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال),کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی(به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال),دانلود پروژه بسته بندی مواد غذایی(به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد
- پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی(به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال)در 36 صفحه ورد قابل ویرایش - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مخ
دریافت{طرح توجیهی سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته}
- طرح توجیهی تولید مواد غذایی ,دانلود طرح توجیهی تولید مواد غذایی ,کارآفرینی تولید مواد غذایی ,طرح کسب و کار تولید مواد غذایی ,طرح کارآفرینی تولید مواد غذایی ,امکان سنجی تولید مواد غذایی ,برآورد هزینه تولید مواد غذایی ,طرح توجیهی پیرامون تولید م,,,
- mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family: Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin lang=FA>این طرح توجیهی در رابطه با سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان ms
دریافت{بررسی رابطه تمركز مالكیت،عملكرد شركت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و صنایع دارویی بورس اوراق بهادار تهران}
- بررسی رابطه تمركز مالكیت،عملكرد شركت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و صنایع دارویی بورس اوراق بهادار تهران, رابطه تمركز مالكیت،عملكرد شركت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و صنایع دارویی بورس اوراق بهادار تهران
- چكیده: 1 مقدمه: 2 فصل اول: كلیات تحقیق 1-1 مقدمه 4 2-1 بیان مسئله 5 3-1 تاریخچه موضوع تحقیق. 8 4-1اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق. 10 5-1 اهداف تحقیق. 11 6-1 چارچوب نظری تحقیق. 12 7-1 فرضیه های تحقیق. 13 8-1 تعریف واژه ها و اصطلاحات.. 13 فصل دوم: مروری بر
دریافت{پاورپوینت آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی}
- آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی, پاورپوینت آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی, دانلود رایگان پاورپوینت آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی, دانلود پاورپوینت آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی, دانلود پاورپوینت در مورد آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی, تحقی,,,
- دانلود پاورپوینت با موضوع آلیاژها و مواد مغناطیسی غیر آهنی، در قالب ppt و در 25 اسلاید قابل ویرایش. بخشی از پاورپوینت : رفتار مغناطیسی مواد رفتار مغناطیسی مواد عمدتاً به ساختار الکترونی آنها بستگی خواهد داشت, که می توانند دو قطبیهای مغناطیسی را ارائه
دریافت{پاورپوینت کنسرو کردن مواد غذایی}
- پاورپوینت موادغذایی , کنسرو غذایی , مطالعه کنسرو کردن غذا
- اين فايل حاوي مطالعه مي باشد که به صورت فرمت PowerPoint در44 اسلايد در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است، در صورت تمايل مي توانيد اين محصول را از فروشگاه خريداري و دانلود نماييد. فهرست کنسرو کردن مواد غذایی تاريخچه كنسرو ابداع روش بطور كلي در مورد گزي
دریافت{تحقیق اثر مواد معدني بر بدن}
- مواد معدنی در مواد غذایی,غذاهای مواد معدنی,مواد غذایی حاوی مواد معدنی,مواد معدنی مورد نیاز بدن,مواد معدنی چیست,املاح معدنی مورد نیاز بدن,املاح معدنی موجود در بدن,مواد معدنی موجود در غذاها,مواد معدنی موجود در مواد غذایی,تحقیق مواد معدنی غذاها
- دانلود تحقیق در مورد اثر مواد معدني بر بدن در قالب doc و در 39 صفحه، قابل ویرایش، شامل: مقدمهتقسیم بندی مواد معدنییک عنصر معدنی وقتی ضروری شناخته می شود کهعناصر معدنی ماکرو کلسیم نقشتشکیل استخوانتشکیل دندانانعقاد خونو ... بخشی از ابتدای تحقیق: تمام غ
دریافت{جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی}
- دانلود جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود جزوه , میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود , جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی , رشته مهندسی صنایع غذایی , کسب درآمد اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , فروشگاه فایل
- توضیحات محصول: کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور فصل اول: میکروارگانیسمهای مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی طبقه بندی (Taxonomy) میکروارگانیسمها در گذشته برای طبقه بندی میکروارگانیسمها و ویژگیهایی مانند مورفولوژی،
دریافت{گزارش کارآموزی محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه،محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و كمپوت گیلاس شهد سازان}
- محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه,محصولات غذایی,دستگاههای قوطی سازی
- پیشگفتار بی شك صنعت لبنیات دركشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه كمتر در این زمینه كار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت كه ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی كه بین مرا
دریافت{نقاشي سيليكات و اسگرافيتوي و بررسی نقاشي و تکنیک های فرسك روی دیوار و مواد مورد نیاز نقاشی فرسک}
- نقاشي سيليكات و اسگرافيتوي و بررسی نقاشي و تکنیک های فرسك روی دیوار و مواد مورد نیاز نقاشی فرسک , بسیار جامع
- فصل 1-تكنيكهاي فرسك مقدمه نه تنها اشخاص غيروارد وعامي،حتي مورخين نيز تمايل دارند كه تمام نقاشيهاي ديواري را فرسك بنامند متاسفانه اين تصور غلط بسيار معمول است. بطور قطع بايد گفت اين تكنيك تنها به مورد خاص محدود مي شود. يعني آنهايي كه بر روي آهك خيس و
دریافت{psd لایه باز مواد غذایی طب جامع - طرح لایه باز سویق چاق کننده}
- psd لایه باز مواد غذایی طب جامع طرح لایه باز سویق چاق کننده
- psd لایه باز مواد غذایی طب جامع - طرح لایه باز سویق چاق کننده
دریافت{ادببات نظری اعتیاد به مواد مخدر}
- ادببات نظری اعتیاد به مواد مخدر
- توضیحات: ادببات نظری اعتیادبه موادمخدر47صفحه قالب ورد قابل ویرایش ادببات نظری اعتیادبه موادمخدر 47صفحه قالب ورد قابل ویرایش بخشی ازمتن: اعتیاد یک بیماری اصلی ،پیش رونده و كشنده است.این عارضه ،نوعی ارتباط تسکین دهنده با یک مادهروان گردان یا تأثیر گذار
دریافت{تحقیق بررسی ويژگي هاي شخصيتي در بين دانشجويان با نگرش مثبت و منفي به مواد مخدر و اعتياد}
- تحقیق ويژگيهاي شخصيتي ,تحقیق در مورد ويژگيهاي شخصيتي ,دانلود تحقیق ويژگيهاي شخصيتي ,پروژه ويژگيهاي شخصيتي ,مقاله ويژگيهاي شخصيتي ,پایان نامه پیرامون ويژگيهاي شخصيتي ,تحقیق روانشناسی ويژگيهاي شخصيتي ,تحقیق روانشناسی
- بخشی از متن تحقیق: فهرست چكيده 7 فصل اول: كليات تحقيق 8 مقدمه 10 بيان مساله 12 اهداف تحقيق 13 فرضيه تحقيق 14 فصل دوم : پيشينه و ادبيات تحقيق 16 تعريف اعتياد 17 اختلالهاي افسردگي و آشفتگي – افسردگي 18 تعريف افسردگي 21 شكل گيري افسردگي در جريان تحول 23
دریافت{پژوهش پایگاه داده SQL Server - فروشگاه مواد غذایی}
- پایگاه دادهSQL فروشگاه مواد غذایی,SQL SERVER,کاردانی کارشناسی
- پروژه مقاطع كاردانی و کارشناسی كامپیوتر درس پایگاه داده SQL Server با عنوان فروشگاه مواد غذایی پایگاه داده فروشگاه مواد غذایی شامل : یک دیتابیس 10 view 5 table 2 rule 20 query 10 proc می باشد
دریافت{پاورلیفتینگ (پرورش اندام) وبررسی تاریخچه و قواعد تمرین و مسابقات آن و بررسی ارزش غذایی و اهمیت تغذی}
- پاورلیفتینگ (پرورش اندام) وبررسی تاریخچه و قواعد تمرین و مسابقات آن و بررسی ارزش غذایی و اهمیت تغذیه در ورزش
- فهرست مطالب عنوان: تاریخچه پاورلیفتینگ تاريخچه مسابقات پاورليفتينگ در ايران پاورلیفتینگ یا پرورش اندام قواعد تمرین پاورلیفتینگ 10راه برای سوپر شارژ نمودن متابوليسم بدن نقش تغذیه در انجام ورزش ها جدول ارزش غذایی قوانین ومقررات مسابقات پاورلیفتینگ مناب
دریافت{psd لایه باز مواد غذایی طب جامع - طرح لایه باز سویق کامل}
- psd لایه باز مواد غذایی طب جامع طرح لایه باز سویق کامل
دریافت{گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه}
- دانلود تحقیق کارخانه قند , دانلود رایگان پروژه کارخانه قند , دانلود رایگان گزارش کارخانه قند , صنایع غذایی در کارخانه قند آبکوه , کارخانه قند ,
- این مقاله کار آموزی دارای 307 صفحه می باشد و با فرمت word ویراش شده و آماده به چاپ می باشد فاقد فهرست مطالب می باشد.قیمت این محصول 50000 تومان مختصری از این کار آموزی : مقدمات تاسيس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشين آلات و نصب و ر
دریافت{پاورپوینت فصل سوم علوم تجربی پایه هفتم اتم ها، الفبای مواد}
- دانلود رایگان پاورپوینت,قابل ویرایش,فصل 3,علوم تجربی,کلاس هفتم,پایه هفتم,قسمت اتم , ها،الفبای مواد
- نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 21 اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت: موضوع: فصل سوم علوم پایه هفتم ( اتم ها، الفبای مواد) 1-مقدمه2-نقش مواد در زندگی3-مواد از چه ساخته شده اند؟4-مشاهده مستقیم و غیر مستقیم فهرست مطالب 5-مدل گلوله
دریافت{تحقیق آماده ؛ ارزش غذایی آبزیان}
- ارزش غذایی ماهی,تحقیق غذاهای دریایی,مقاله غذاهای دریایی,ارزش غذایی آبزیان,آبزیان,غذای دریایی,ارزش غذایی
- تحقیق آماده درباره ارزش غذایی آبزیان. شما در این تحقیق خواهید خواند : ♦ ترکیبات بدن ماهی ♦ ارزش غذایی در آبزی ها ♦ ارزش دارویی آبزیان ♦ چگونه ماهی سالم بخریم و چگونه آنرا به مصرف برسانیم ♦ طرز صحیح پاک کردن ماهی ♦
دریافت{پاورپوینت مواد دی الکتریک }
- پاورپوینت درمورد مواد دی الکتریک ,پاورپوینت مواد دی الکتریک چیست,پاورپوینت درباره مواد دی الکتریک ,پاورپوینت استفاده از مواد دی الکتریک
- دانلود مشخصات فایل تعداد صفحات19حجم868/277 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt توضیحات کامل دانلود جهت رشته ی شیمی در قالب 19 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش از نظر رفتار الکتروستاتیکی مواد را به دو دسته بزرگ تقسیم میکنند. این دو
دریافت{پاورپوینت مواد و مصالح ساختمانی جديد}
- مواد و مصالح ساختمانی جدید
- . دانلود پاورپوینت با موضوع مواد و مصالح ساختمانی جديد در قالب ppt ودر47اسلاید، قابل ویرایش شامل: بتن انتقال دهنده نور بتن جلا يافته ساگا گلس، پوشش رنگي کنترل نور بتن سبک هوادار آجر مهندسي سبز ساخت بتون ويژه با قابليتهاي مهندسي هستهاي ضد آب کردن بتن
دریافت{دانلود پاورپوینت مکمل غذایی اسپرولینا}
- پاورپوینت مکمل غذایی اسپرولینا,پاورپوینت مکمل های غذایی,دانلود پاورپوینت مکمل های غذایی
- مشخصات فایل تعداد صفحات25حجم621/722 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت مکمل غذایی اسپرولینا جهت رشته کشاورزی در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش اسپیرولینا (به انگلیسی: Spirulina) نوعی جلبک سبز
دریافت{بررسی تأثير بهرهوري کل عوامل تولید بر ميزان اشتغال در صنعت توليد مواد و محصولات شیمیایی}
- پایان نامه بررسی تأثير بهرهوري کل عوامل تولید بر ميزان اشتغال در صنعت توليد مواد و محصولات شیمیایی
- تحقیق حاضر با عنوان از سری تحقیق های رشته مدیریت میباشد. این تحقیق در 103 صفحه با فرمت Word (قابل ویرایش) در مقطع کارشناسی ارشد نگارش شده است و همچنین این تحقیق آماده چاپ و پرینت جهت استفاده دانشجویان می باشد. ========================================